Els Castellers de Vilafranca completen el 3 de 9 amb folre i el 4 de 8 amb agulla, però ensopeguen amb el 4 de 9 amb folre que queda en carregat

 

 

Cara i creu a l’actuació del passat dissabte a la tarda al barri del Serrallo a Tarragona. Per segon any consecutiu, els Castellers de Vilafranca actuàvem a la diada de Sant Pere, juntament amb els Xiquets del Serrallo i els Xiquets de Tarragona. L’actuació no va començar en bon peu pels vilafranquins, que deixaven en tan sols carregat el 4 de 9 amb folre i trencaven, així, la ratxa més llarga d’un castell de 9 descarregat consecutivament: 46 de descarregats després d’un intent desmuntat a la diada de Sant Ramon de 2010. Tot i que fins la carregada l’estructura del 4 va mantenir les bones mides, a la sortida de sisens el castell va cedir.

 

Però l’ensurt del 4 de 9 amb folre no va canviar el guió previst per l’actuació dels Verds, i a la segona ronda van descarregar un solvent 3 de 9 amb folre i a la tercera, el 4 de 8 amb agulla. Els penedesencs van posar el punt i final a l’actuació amb un vano de 5.

 

La propera actuació dels Castellers de Vilafranca serà dissabte 5 de juny al Pla de la Seu, també a Tarragona, juntament amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Sants. L’actuació serà a dos quarts de 7 de la tarda. Abans, però, els vilafranquins tindran el primer assaig especial de l’estiu aquest divendres a dos quarts de 10 de la nit a Cal Figarot, un assaig que s’engloba dins de la campanya que aquest dilluns a les 8 del vespre els Verds presentaran a la seu social.

 

Podeu veure les fotografies de l’actuació al Serrallo aquí.