Els Castellers de Vilafranca assisteixen a l’acte de presentació del documental ‘El somni de Pau Casals’ i el reconeixement a les colles guanyadores del Concurs.

 

 

Dilluns al vespre un representació dels Castellers de Vilafranca van assistir a l’acte de celebració de les 25 edicions del Concurs de Castells, que va tenir lloc al Teatre Tarragona. L’acte va servir per presentar el documental dirigit per Raquel Sans i Toni Xou ‘El somni de Pau Casals’, que fa un viatge al llarg de 82 anys per recordar totes les edicions del Concurs. I ho fa de la mà dels protagonistes: caps de colla i responsables del certamen.

 

A més, l’acte també va servir per fer un reconeixement a les quatre colles que al llarg d’aquests 82 anys han guanyat el Concurs de Castells: la Colla Vella, la Colla Joves, els Nens del Vendrell i els Castellers de Vilafranca. En el seu discurs, el president de la colla, Jou Cabré, va donar les gràcies pel reconeixement i va recordar grans moments viscuts a l’arena de la Plaça de Braus.

 

Aquest any, el Concurs de Castells de Tarragona serà el cap de setmana del 4 i 5 d’octubre.

 

Fotografia: Montse Riera