Els Verds debuten aquesta temporada a Vilafranca amb la diada de Fires de Maig, una bona oportunitat perquè aquells que encara no ho han fet, treguin la camisa de l’armari.

 

 

Els Castellers de Vilafranca actuaran per primera vegada aquesta temporada a la capital de l’Alt Penedès. Serà aquest diumenge 18 de maig a dos quarts d’1 del migdia,  a la diada castellera de les Fires de Maig. L’actuació serà a la Plaça de la Vila, juntament amb els Xicots de Vilafranca i la Colla Jove Xiquets de Vilafranca. Com en les darreres temporades, l’actuació seguirà el format conegut com “a l’antiga”, és a dir, que no hi haurà rondes establertes ni ordre entre les colles per alçar els castells. Ho podran fer totes alhora.

 

 

Aquesta serà la tercera actuació dels vilafranquins en la present temporada. A finals d’abril, els Verds ja van actuar a Guissona i hi van tornar diumenge passat al Gran Premi de Fórmula 1 al Circuit de Catalunya. Fins al moment, el balanç de castells realitzats és de dos 3de8, dos 4d8, dues torres de 8 amb folre, un 4de8 amb agulla, un 7de8 i dos pilars de 6. En el darrer assaig general d’aquesta setmana, divendres a dos quarts de 10 de la  nit, s’acabarà de perfilar el programa de castells que els Castellers de Vilafranca portaran a plaça diumenge.