53 equips, entre masculins, femenins i mixtes, van participar a la competició organitzada per les Deus Aventura que va ser una gran festa en record a l’Ignasi.

Un total de 53 equips van participar al Ral·li d’Aventura Memorial Ignasi Trullàs, que es va celebrar al parc les Deus Aventura, dins de la zona natural de les Deus de Sant Quintí de Mediona.

 

A les 9 en punt del matí es va donar la primera sortida, i cada tres minuts, esglaonadament, van anar sortint la resta d’equips participants al ral·li, que havien de completar els quatre circuits instal·lats al parc de forma permanent. Durant tot el matí, els 53 equips van poder gaudir d’una jornada competitiva, lúdica i festiva en record de l’Ignasi Trullàs. Tots els participants, a més, van rebre un tubular de coll commemoratiu i una ampolla de cava cortesia de les caves Oriol Rossell i Valldolina.

 

Els equips van competir segons categories (masculina, femenina i mixta), i podien ser de 2 o 3 participants. El podi es va completar amb els següents equips:

 

Masculí:

1r Gili’s team (46’12”)

2n Terradesports de muntanya (50’28”)

3r. Els cunyats (54’23”)

 

Femení:

1r Duo Ganàpia (1h18’02”)

2n Tortugues (1h23’04”)

3r Bisteca (1h 23’43”)

 

Mixte:

1r Esclassans team (59’22”)

2n Talibans (59’32”)

3r Fisioteràpia El Centre (1h00’04”)

 

A més, el premi especial al primer equip format per castellers i castelleres va ser per l’Esportiu Penedès. El Bar el Coro també va atorgar un premi especial per l’equip que més temps va destinar a completar els quatre circuits. Va ser per les Urpinelles.

 

Podeu trobar més fotografies del Ral·li d’Aventura a la fanpage de les Deus Aventura.