Enunciar que, els propers dilluns 9 i 16 de desembre estarem a Cal Figarot de 20:30 a 21:30 per retornar la loteria de Nadal que encara no hàgiu venut. Passat aquest dia, els talonaris no retornats s’hauran d’abonar en la seva totalitat.

 

 

Tots aquells que ja hagueu venut tota la loteria, els diners d’aquesta s’han d’ingressar al número de compte de Banc Sabadell 0081 0046 13 0001657866. Per tal de realitzar el control pertinent d’ingressos, cal posar en la referència de l’ingrés el número de la matriu (per exemple: 8551 – 8600) seguit del nom de la persona que fa l’ingrés.

 

Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb el Ton Grau a l’adreça areaeconomica@castellersdevilafranca.cat.

 

Tots els castellers i castelleres que encara no tingueu loteria en podeu comprar a la Cafeteria-Restaurant de Cal Figarot o en diversos establiments comercials del centre de la vila, fins que s’exhaureixi.