Aquest dissabte 16 de novembre al matí se celebrarà un torneig de futbol sala entre grups dels Castellers de Vilafranca.

 

 

 

 

Suricates, Komando, Minijous A, Minijous B, Puretes, Barbys, Kintillus i Festucs seran els 8 equips que dissabte participaran al torneig de futbol sala dels Castellers de Vilafranca. Els partits es jugaran entre les 9 del matí i la 1 del migdia a les dues pistes semi cobertes de la Gamba, a la zona esportiva de Vilafranca del Penedès. El torneig és iniciativa d’alguns joves de la colla que anualment ja participen al Torneig Intercasteller de futbol sala. Els equips estan formats pels diferents grups dels Verds. Aquesta serà una bona manera de fer caliu abans del Sopar de la Colla de final de temporada que els vilafranquins també celebraran dissabte, a partir de les 9 del vespre a la nau de Cal Figarot.