Els Verds posaran el punt i final a la millor temporada de la història amb el Sopar de la Colla, que reunirà més de 600 persones el proper dissabte 16 de novembre. Dilluns 11 de novembre a dos quarts de 9 del vespre serà l’últim dia per recollir el tiquet.

 


 

El Sopar de la Colla serà l’últim gran acte social de la temporada, una bona ocasió per celebrar la millor temporada de la història, recordar tots els èxits assolits aquest any i homenatjar a canalla i castellers. La vetllada començarà a les 9 del vespre, quan s’obrin les portes de la nau de la seu social vilafranquina, Cal Figarot, perquè castellers, acompanyants i convidats vagin entrant. A dos quarts de 10 de la nit es donarà inici al sopar i, una vegada finalitzat, serà el torn per la part més institucional. Vídeos de diferents moments de l’any i resum de la temporada s’intercalaran amb els parlaments de l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i del president i del cap de colla dels Castellers, Josep Cabré i Pere Almirall. A més, també es farà el petit homenatge a tota la canalla de la colla i s’atorgaran els premis Soca-rels –la màxima distinció que pot tenir un casteller amb camisa verda- a dos castellers destacats per la seva trajectòria dins la colla. Finalment, també s’atorgarà el premi Fidelitat Castellera.

 

 

Una vegada es doni per acabat el sopar, al voltant de quarts d’1 de la matinada, la festa continuarà amb l’Orquestra Girasol. El ball, que també serà a la nau de Cal Figarot, estarà obert al públic en general.