L’organització d’aquest any vol que sigui un sopar obert a tota la colla, ocupi la posició que ocupi, i enfocar-lo com un sopar d’estiu.

 


 

El proper dissabte 3 d’agost cap a tres quarts de 10 de la nit, just després de la diada castellera a Vilanova i la Geltrú, a Cal Figarot se celebrarà el XXIè Sopar del Peu. L’organització d’aquest any vol que sigui un sopar obert a tots els castellers i castelleres, més enllà de la posició que ocupin dins dels castells.

 

Per aquest motiu, han establert tres preus adaptats: 10 euros pels menors de 14 anys, 15 euros pels joves d’entre 15 i 25 anys i 20 euros pels de més de 25 anys. Dins del preu, també s’inclou un obsequi com cada any, a més de música i espectacle, i alguna sorpresa més. També hi haurà animació infantil per la canalla que assisteixi al sopar.

 

Les llistes per apuntar-se al sopar ja estan a Cal Figarot des de fa algunes setmanes. Us animem a què aprofiteu aquesta setmana per acabar-vos d’apuntar.