S’ha d’acabar de perfilar en quin tram de la cadena s’ubicaran els Verds, però tots els castellers i castelleres que hi vulguin assistir amb la colla ja es podran apuntar a les llistes aquest mateix dimecres 17 de juliol.

 

 

Després de la participació dels de Cal Figarot a la manifestació del passat Onze de Setembre i al Concert per la Llibertat el 29 de juny, els Castellers de Vilafranca tornaran a participar en un dels grans actes per reclamar el dret del poble català de decidir el seu futur. Per la propera Diada Nacional, Onze de Setembre, l’Assemblea Nacional Catalana està organitzant, juntament amb altres entitats, la Via Catalana cap a la Independència, una cadena humana que travessarà Catalunya de nord a sud. Els vilafranquins ja han confirmat la seva participació, tot i que encara s’ha de perfilar en quin tram concret del recorregut s’ubicaran. Probablement serà a la mateixa comarca de l’Alt Penedès.

 

Tots els castellers i castelleres que vulguin participar a la Via Catalana cap a la Independència amb la colla, es podran apuntar a les llistes que hi haurà a la seva seu social, Cal Figarot, a partir d’aquest dimecres 17 de juliol al vespre.