Benvolgut / Benvolguda,

Moltes gràcies per ser soci dels Castellers de Vilafranca, una institució emblemàtica del Penedès i de Catalunya, i amb una creixent projecció internacional.
A partir d’ara podràs gaudir dels aventatges de ser soci: rebre informació puntual de les nostres activitats, rebre la revista El Figarot, gaudir de descomptes en els nostres productes de merxandatge, en els actes socials i culturals organitzats per la Colla, en els diversos comerços amb els que mantinguem acords de col·laboració, i també podràs gaudir d’importants descomptes alhora de llogar els diversos espais i sales de Cal Figarot, la nostra seu social, entre d’altres avantatges.  Estem treballant en el disseny d’una targeta de soci dels Castellers de Vilafranca que t’acraditin com a tal i que en el moment que estigui disponible et farem arribar.  Moltes gràcies una vegada més i esperem que amb el teu suport continuem aixecant castells durant molts anys i portant el nom de Vilafranca, el Penedès i Catalunya allà on se’ns convidi a actuar.
Sempre amunt!

Castellers de Vilafranca
www.castellersdevilafranca.cat