Els Castellers de Vilafranca han donat el tret de sortida a la temporada 2013 al Zoo de Barcelona amb una estrena ben especial, la colla de grallers dels Verds

 

 

Ja tenim aquí la temporada 2013! Els Castellers de Vilafranca han encetat el calendari casteller d’aquest any amb una actuació al Zoo de Barcelona. L’actuació, de castells de 7, ha servit per rodar els troncs i, sobretot, per fer bones proves als pisos superiors.

 

Els Verds han descarregat el 3d7, el 4d7 amb agulla, el 5de7, la torre de 7, el 7d7 i quatre pilars de 4. Però sense dubte, l’estrena més especial d’aquest diumenge 14 d’abril ha estat amb la colla de grallers dels Castellers de Vilafranca. És la primera vegada a la història de la colla que es disposa d’una colla pròpia de grallers. El projecte es va començar a engendrar ara fa uns mesos i avui ha arribat l’estrena oficial amb molt bones impressions.

 

Després de l’actuació, la colla s’ha quedat fins a mitja tarda gaudint de la jornada al Zoo de Barcelona.