En el marc del cicle de Concerts Solidaris 2013, l’Obra Social de Caixa Penedès presenta l’actuació de gospel de The London Community Gospel Choir, a benefici de la Creu Roja Alt Penedès pels projectes de lluita contra la pobresa. El concert tindrà lloc al Teatre Casal de Vilafranca (Rambla Nostra Senyora, 35-37, Vilafranca del Penedès), el dissabte 13 d’abril, a les 21 hores. Les localitats –a 15 euros- ja estan disponibles al portal de venda d’entrades online www.topticket.cat i a les taquilles de l’Auditori Fòrum Berger Balaguer (Rambla Nostra Senyora, 6), de dimarts a dissabte de 18 a 20 hores, i diumenges i festius, de 12 a 14 i de 18 a 20 hores.

 


 

The London Community Gospel Choir (LCGC) neix l’any 1982 a Londres quan el director Bazil Meade, amb l’ajuda de Lawrence Johnson, Delroy Powel i John Francis, fa història en oferir el primer concert d’un cor de gospel al Regne Unit. En les dues dècades següents, la LCGC es va nodrint fins aconseguir reunir més de 200 membres de totes les àrees i suburbis de la capital anglesa.

Avui, la LCGC és una formació consolidada, que ha col·laborat amb artistes de gran renom com George Michael, Sting, Elton John Paul McCartney o Tina Turner o en la banda sonora de la pel·lícula de Walt Disney “El Rei Lleó”, entre d’altres.

El seu estil “up-tempo gospel”, swing-beat, R’n’B’, tradicional i amb arranjaments plens d’emoció, fascinant coreografia i exercicis vocals la converteix en un cor versàtil i flexible amb més 25 veus, que interpreta sons dinàmics i crea harmonies riques.

  • TÍTOL: Concert de gospel The London Community Gospel Choir
  • ENTITAT BENEFICIÀRIA: Creu Roja Alt Penedès
  • QUAN: 13 d’abril, a les 21:00 hores
  • ON:  Teatre Casal de Vilafranca del Penedès (Rambla Nostra Senyora, 35-37, Vilafranca del Penedès)
  • LOCALITATS: a 10 euros a www.topticket.cat