Els Verds aproven amb el 100% dels vots l’any 2012

2013-02-28T19:10:09+01:0028 Febrer 2013|Notícies castelleres|0 Comments

 

Els Castellers de Vilafranca també aproven gairebé per unanimitat el pressupost i projecte pel 2013 a l’assemblea anual ordinària celebrada el passat divendres

 

 

Divendres 22 de febrer es va celebrar a la seu social dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot, l’assemblea anual ordinària de la colla, on es va fer balanç de tot l’any 2012 pel que fa a nivell de junta directiva i junta tècnica. Unes 200 persones van participar a l’assemblea, però com ja va succeir l’any passat, només els socis tenien dret a vot.

 

Els primers a exposar la feina feta durant l’any passat es va iniciar per l’àrea social i l’àrea econòmica, i a continuació va ser el torn per l’àrea d’infraestructures, l’àrea institucional, comunicació i màrqueting i mèdia. El president, Josep Cabré, també va exposar un balanç general de tot el 2012, destacant per sobre de tot, el viatge a Nova York el juny passat i els resultats castellers, on es va aconseguir el 9è Concurs de castells de Tarragona i la millor diada de la història. Seguidament va ser el torn del sots-cap de colla, Manel Huguet, i del cap de colla, Pere Almirall, van fer un repàs dels resultats castellers del 2012 i el plantejament de la temporada 2013, amb els objectius que la tècnica es marca enguany.

 

Abans del torn de precs i preguntes, es va procedir a l’aprovació dels comptes econòmics i l’activitat del 2012, que va ser aprovat pel 100% dels vots, un total de 130. La votació del pressupost i projecte del 2013 es va aprovar per 129 vots a favor i només 1 en contra.

 

En el torn de precs i preguntes, la majoria de les peticions dels castellers van ser per l’equip tècnic de la colla. Entre les demandes més repetides, treballar durant tot l’any per descarregar el 3 de 10 amb folre i manilles.

 

Podeu veure les fotografies de l’assemblea aquí.

 

Deixa un comentari