Se celebra el Consell de Savis dels Castellers de Vilafranca

2013-02-12T20:28:24+01:0012 Febrer 2013|Notícies castelleres|0 Comments

 

La trobada anual va tenir lloc a la casa pairal de Can Cassanyes, a Sant Marçal

 

 

Dissabte 9 de febrer es va celebrar a la casa pairal de Can Cassanyes, masia del fundador de la colla Oriol Rossell, la trobada anual del Consell de Savis dels Castellers de Vilafranca, que reuneix a tots els caps de colla i presidents que han tingut els Verds al llarg de la seva història. Són Carles Domènech, Francesc Moreno “Melilla”, Lluís Esclassans, David Miret i Pere Almirall, pel que fa a caps de colla, i Josep Just, Josep Mestres, Pere Regull, Miquel Ferret i Josep Cabré pel que fa als presidents.

 

Com és habitual, aquesta trobada es fa anualment algunes setmanes abans de l’inici de la temporada castellera. En aquest cas va servir com a punt de reunió i de debat de l’actualitat castellera i institucional de la colla i de balanç de l’anterior temporada, la primera amb l’equip de Junta encapçalat per Pere Almirall i Josep Cabré a les regnes de la colla.

 

Deixa un comentari