Després de la millor temporada de la història, els Castellers de Vilafranca formalitza la venda del seu local social, Cal Figarot, a fi de capitalitzar l’entitat per les despeses generades per la seva activitat de promoció i exportació del fet casteller al mó

 

 

La previsió feta per l’entitat d’increment d’associats no ha arribat als necessaris per a continuar mantenint l’alt ritme casteller i associatiu, motiu que, seguint amb el què han realitzat diferents empreses per a capitalitzar-se  i en previsió de poder continuar un any més amb la seva activitat, s’ha formalitzat la venda de la seva seu social “Cal Figarot” a un fons d’inversió estranger per 2M€, quedant-se en règim de lloguer per cinc anys prorrogable a cinc més si no es troba comprador en aquest termini. Aquesta acció permetrà continuar amb l’activitat i evitar la possible intervenció per part del departament de regulació d’associacions de Generalitat de Catalunya amb la posterior liquidació de l’entitat.

 

Per causa major s’ha formalitzat de forma extraordinària aquest acord que ja ha entrat en vigor.