Èxit en majúscules a la XIIIena edició de la Pedalada Verda en reunir més de 500 persones dissabte a la tarda pels carrers de Vilafranca

 

Any rere any, la passejada popular organitzada pels Castellers de Vilafranca, la coneguda Pedalada Verda, es converteix en un acte marcat al calendari durant el mes de setembre a la capital del Penedès. La tretzena edició, que va tenir lloc el passat dissabte 22 de setembre, va reunir més de 500 persones, entre infants i adults, que van recórrer els carrers de Vilafranca enmig d’un ambient festiu i, sobretot, sostenible.

Com cada any, la pedalada estava organitzada en motiu de la Setmana de la Mobilitat Segura i Sostenible, que des del passat dia 22 fins el proper 29 de setembre pretén conscienciar a la ciutadania sobre l’ús dels mitjans de transport sostenibles. A més, enguany els Verds van voler afegir un element solidari a la Pedalada, ja que tots els participants van haver de portar aliments pel Rebost Solidari de l’associació Ressò de Vilafranca en el moment de fer la inscripció.

La Pedalada Verda va tenir com a punt de sortida i arribada la Rambla de Sant Francesc. Una vegada tots els participants van haver completat el circuit, van poder gaudir d’una xocolatada popular, a més del repartiment de premis i el sorteig d’una bicicleta.