Els Castellers descarreguen la torre de 9 a la Mercè

2012-09-23T17:23:07+01:0023 Setembre 2012|Notícies castelleres|0 Comments

 

La torre significa el castell de gamma extra número 200 dels Verds. Hi afegeixen el 3 i el 4 de nou folrats a l’actuació de colles convidades de la Mercè

 

 

Els Castellers de Vilafranca han actuat aquest diumenge a la diada de colles convidades de les festes de la Mercè a Barcelona, compartint la plaça de Sant Jaume amb els Castellers de Barcelona i amb els Minyons de Terrassa. Els penedesencs es plantejaven la diada com una actuació per tornar la confiança després de la petita ensopegada a Santa Tecla i, sobretot, fer un pas més cap al Concurs de Castells de Tarragona, just d’aquí dues setmanes. El balanç: actuació tranquil·la i amb el gamma extra número 200 del repertori de la colla des que descarreguessin la primera torre de 9 amb folre i manilles al 1995.

 

Els de la camisa verda han obert la diada com ens tenen acostumats darrerament, amb el quatre de 9 amb folre, tot prenent les mides per encabir-hi l’agulla. Un quatre que ha pujat tranquil i no ha mostrat cap dificultat durant l’execució. A la segona ronda els vilafranquins han plantat la torre de 9 amb folre i manilles, que no intentaven des de la passada actuació a la Bisbal, el 15 d’agost. Amb el treball característic d’una construcció de força dificultat com aquesta, els Verds l’han pogut controlar en tot moment. La torre significava el castell de gamma extra número 200 dels Verds entre carregats (56) i descarregats (144). A la tercera ronda han descarregat el tres de 9 amb folre i han posat el punt i final a l’actuació de la Mercè amb el pilar de 7 folrat.

 

La propera actuació dels Castellers de Vilafranca és diumenge 30 de setembre i a casa, on celebraran la diada de Sant Miquel, patró de la colla. L’actuació també comptarà amb la participació dels Bordegassos de Vilanova i els Minyons de l’Arboç.

 

Recordem que aquestes dues setmanes que queden abans de la cita tarragonina del Concurs de Castells, el proper 7 d’octubre, els assaigs dels Verds de dilluns i dimecres es mantenen a les 9 del vespre, en un intent perquè el màxim nombre de castellers hi pugui assistir. Els de divendres continuen, com sempre, a dos quarts de 10 de la nit.

 

Deixa un comentari