A més, la colla també participarà, com en els últims anys, a la Marxa de Torxes de Vilafranca el dia 10 a la nit, i el mateix 11 de setembre, a l’ofrena al monument de Rafael de Casanova

 

 

Els Castellers de Vilafranca participaran als actes previstos a Barcelona el proper dimarts 11 de setembre en motiu de la Diada Nacional de Catalunya. El dia abans, però, els de la camisa verda també participaran, com ja és habitual, a la Marxa de Torxes que any rere any s’organitza a Vilafranca, on al final d’aquesta alçaran un pilar.

 

El mateix 11 de setembre, Diada Nacional, representants de la colla vilafranquina participaran a l’ofrena floral al monument de Rafael de Casanova a partir de les 11 del matí. A la tarda serà el torn de participar a la manifestació que l’Assemblea Nacional Catalana ha organitzat pel centre de Barcelona sota el lema “Catalunya, nou estat d’Europa”, on a més, hi ha prevista l’actuació dels de la camisa verda just abans de l’arrencada de la marxa, al Passeig de Gràcia. Els Castellers de Vilafranca es situaran a la tercera fila de la manifestació.

 

Des de la Junta dels Castellers de Vilafranca s’ha pres la decisió de participar a la manifestació de l’11 de setembre. El president de la colla, Josep Cabré, ho justificava dient que som catalans i estem farts dels atacs que està rebent Catalunya en tots els sentits. Ara és el moment d’estar amb el país.

 

Per tal de poder assistir a la manifestació convocada a Barcelona, la colla posa a disposició dels seus castellers diversos autocars per desplaçar-se fins a la ciutat comtal. El servei d’autocar serà exclusiu pels castellers, que hauran d’anar vestits amb camisa, pantalons blancs i faixa. La sortida dels autocars serà a les 15:00 des de l’estació d’autobusos de Vilafranca i les llistes per apuntar-s’hi estaran penjades a l’assaig del proper divendres 7 de setembre.