Els Castellers de Vilafranca també descarreguen el 3 de 9 amb folre i el pilar de 7 amb folre diumenge a Altafulla

 

 

Els Verds han completat la tradicional ruta castellera del Baix Gaià amb un balanç molt positiu de cara a la propera actuació a Mataró. Dissabte va ser el torn de Torredembarra, on els vilafranquins van actuar juntament amb la colla local, els Nois de la Torre, i amb la Jove de Tarragona. Els Castellers van obrir la diada amb el 4 de 8 amb l’agulla i a la segona ronda van descarregar el tercer 4 de 9 amb folre de la temporada. A la tercera ronda va ser el torn del 3 de 9 amb folre i per posar el punt i final a l’actuació del Quadre de Santa Rosalia, els penedesencs van descarregar el pilar de 7 amb folre.

Diumenge els Verds van actuar a la Diada de les Cultures d’Altafulla, juntament amb la colla local, els Castellers d’Altafulla, i amb els Xiquets de Tarragona. Els vilafranquins van obrir la diada amb una torre de 8 amb un folre molt reduït, una clara prova de cara a pujar-la un pis més el proper diumenge a les Santes. A la segona ronda, i després d’una llarga espera, els de Vilafranca van descarregar el 4 de 8 amb l’agulla i, a la tercera, el 3 de 9 amb folre. A la ronda de pilars, van descarregar el de 7 folrat.

La propera actuació dels Castellers de Vilafranca serà diumenge 22 de juliol a les Santes de Mataró. L’actuació començarà a les 12 del migdia a la Plaça Santa Anna i els Verds compartiran plaça amb la colla local, els Capgrossos de Mataró, i amb els Castellers de Sabadell. Els vilafranquins volen descarregar el seu primer gamma extra de la temporada, la torre de 9 amb folre i manilles, i per aquest motiu, des de la Junta Tècnica de la colla, es demana a tots els castellers i afeccionats a assistir als tres assaigs d’aquesta setmana abans de la cita a Mataró, dilluns a dos quarts de 9 del vespre, dimecres a les 9 del vespre i divendres a dos quarts de 10 de la nit.

Podeu veure les fotografies de les actuacions aquí.