Els Castellers de Vilafranca han participat aquest diumenge al programa matinal de la cadena de televisió nord-americana Fox

 

 

Aquest diumenge al matí els Castellers de Vilafranca han participat al show matinal de la cadena de televisió Fox, al Fox&Friends. Els de la camisa verda han alçat diferents castells que han anat apareixent en directe al programa: el 4 de 7 amb agulla, la torre de 7, el 5 de 7 i el 4 de 8 final, que s’ha emès íntegrament amb la presència dels presentadors del programa. Els penedesencs també han alçat diversos pilars de 4.

Aquesta ha estat l’última actuació dels Castellers de Vilafranca a Nova York. El balanç del viatge és molt positiu, sobretot la gran repercussió mediàtica que l’experiència ha tingut tant a Catalunya com  a l’estranger.

Podeu veure les fotografies aquí.