Els Castellers de Vilafranca actuaran per la propera Mare de Déu d’agost a la Bisbal del Penedès juntament amb les dues colles vallenques

Els Castellers de Vilafranca a l'actuació de la Bisbal el 2010

Després d’un any on els Castellers de Vilafranca van estar absents a l’actuació de la Bisbal del Penedès, enguany els de la camisa verda tornen a la tradicional cita castellera del 15 d’agost.

Gràcies a la bona predisposició de les dues parts –la colla i l’ajuntament del municipi- i amb el suport de Caixa Penedès a la diada, els vilafranquins actuaran altra vegada al carrer Doctor Robert, juntament amb les dues colles vallenques, la Colla Vella i la Joves, tal i com ja havia succeït en les darrers temporades.

L’actuació a la Bisbal per la Mare de Déu d’agost és una de les cites marcades al calendari casteller i on, any rere any, els Castellers de Vilafranca sempre han intentat fer una diada de màxims, amb castells de 9 i, fins i tot, gammes extra.