Els petits dels Castellers de Vilafranca estan a punt per el primer assaig de canalla el proper divendres dia 17


El passat dissabte 11 de febrer va tenir lloc el primer acte oficial del nou president i equip técnic dels Castellers de Vilafranca. En Jou Cabré com a president i en Pere Almirall com a cap de colla, junt amb la resta de l’equip técnic, van presentar-se davant de tota la canalla i quitxalla de la colla, així com als seus respectius pares.

Una vegades fetes les presentacions oficials, inclosa la introducció del nou video “Junts no tenim límits”, es procedí a explicar les bases de treball per la nova temporada que els hi espera, així com un avenç del calendari d’assajos i actuacions.
Per finalitzar petits i grans disfrutaren d’un berenar i refrigeris, emplaçant-se, després d’aquest primer contacte, al primer assaig de temporada del proper divendres 17 de febrer a dos quarts de nou a Cal Figarot.