El passat 30 d’octubre les Castelleres dels Castellers de Vilafranca van actuar de nou a l’actuació de castelleres que per tercer any consecutiu s’ha celebrat a la petita població de Bellprat (Anoia).

castelleres bellprat 2011

Aquesta actuació vol homenatjar a Nativitat Yarza, primera alcaldessa a Espanya. Les Castelleres dels Verds han participat a les tres edicions d’aquesta actuació, enguany compartint plaça amb les castelleres de la Colla Joves Xiquets de Valls i les castelleres dels Castellers de Sants.

 Les de la camisa verda van alçar un 3d6, un 4d6a, una td6 i dos pilars de 4. Al finalitzar l’actuació les tres colles van alçar un 3d6 de germanor. Una vegada va acabar l’actuació, les castelleres van compartir el dinar amb gent del poble de Bellprat i les castelleres de les altres colles.