Els Castellers de Vilafranca actuen aquest dissabte 22 d’octubre a Sitges amb la intenció de descarregar el primer 5 de 9 amb folre de la temporada.


Un any més els verds actuaran al Cap de la Vila de Sitges, en motiu de l’aniversari de la Colla Jove dels Castellers de Sitges, amb la intenció d’oferir els millors castells possibles.
El cap de Colla, David Miret, ha anunciat per aquesta diada el 3 de 9 amb folre, prova de cara el 3 de 10 fm del dia de Tots Sants, i el principal objectiu el 5 de 9 amb folre que aquest any encara no ha descarregat cap colla aquesta temporada.
En cas d’assolir aquest castell de gamma extra, seria la primera vegada que Sitges veu l’anomenada super-catedral dels castells. Les altres construccions que han assejat intensament aquesta setmana els de Cal Figarot són el 4 de 9 amb folre, la torre de 9 amb folre i manilles i el pilar de 8 amb folre i manilles, que segons com es desenvolupi la diada podríen entrar o no en el programa dels verds.
L’actuació començarà a les 18.30 h, a la cèntrica plaça de Sitges, i hi prendran part la Colla Jove dels Castellers de Sitges, els Castellers de Sants i els Castellers de Vilafranca.