Els Castellers de Vilafranca van agrair aquest dilluns 5 de setembre la contribució que Caixa Penedès va fer al viatge a l’Índia del passat mes d’agost.

 

 

 

Dilluns 5 de setembre els Castellers de Vilafranca van fer una valoració del viatge a Mumbai que del 18 al 25 d’agost va portar a la colla de la camisa verda a conèixer els govindes, els castellers indis. La roda de premsa, que es va fer des del Fòrum Berger Balaguer a Vilafranca, va servir per donar les gràcies a la contribució que Caixa Penedès, a partir de la llei de caixes i la seva obra social, va fer per sufragar una part de les despeses del viatge. Tant el President, Miquel Ferret, com el Cap de Colla, David Miret, van destacar l’esforç que va fer Caixa Penedès i van recordar que l’entitat fa molts anys que col·labora amb els Castellers de Vilafranca, ja sigui a partir del conveni que mantenen, com de col·laboracions puntuals. Per la seva part, el director de l’oficina central de Vilafranca, Carles Ibáñez, va reiterar el compromís que Caixa Penedès manté amb els Castellers de Vilafranca i totes les activitats que la colla realitza.

 

David Miret, a més, va destacar la importància de la vessant tècnica del viatge i el fet d’haver pogut descarregar el 3d9f a Thane, tot i les dificultats que en un primer moment es podien plantejar. Tant pel que fa la vessant social, com la tècnica, la valoració del viatge a Mumbai és del tot positiva.