Aquest diumenge 21 d’agost els Castellers de Vilafranca han visitat la Porta de l’Índia, un dels emplaçaments més emblemàtics de la ciutat de Mumbai, i l’Illa Elephanta, un dels símbols de la regió.

Durant aquest diumenge els Verds han visitat la ciutat de Mumbai, on han actuat als dos emplaçaments més representatius. Al matí han visitat la Porta de l’Índia, símbol de la independència del país, on han alçat un 3d8 i dos pilars de 5 amb la bandera india i la senyera. Després de dinar s’han desplaçat a l’Illa d’Elephanta, on han actuat davant d’un temple i han alçat un 5d7, el 4d8a i dos pilars de 5, també amb les dues banderes. 

Aquesta nit assistiran a una cerimònia religiosa, que es celebra el dia previ al Janmaashtami. Demà dilluns 22 d’agost serà el principal dia del viatge dels Castellers de Vilafranca, on participaran al “Dai Handi” juntament amb altres grups de govindas. Està previst que els Castellers de Vilafranca actuïn al matí i a la tarda.