Promoció del polo commemoratiu dels 8 concursos dels Castellers de Vilafranca

2011-08-08T08:13:15+01:008 Agost 2011|Notícies castelleres|0 Comments

Polo_CV_8_concursos

Coincidint amb l’estrena de la camisa verda commemorativa dels 8 concursos de castells guanyats pels Castellers de Vilafranca, els verds llencen una campanya promocional del seu polo negre “8” d’edició limitada que també celebra elsconcursos guanyats per la colla vilafranquina.
Del dia 8 d’agost al 8 de setembre, coincidint amb el tram més important de la temporada amb les diades de Cal Figarot, el Catllar, l’Arboç, Festa Major i dels viatges de la colla a l’Índia i a Menorca, aquest polo negre “8” dissenyat per Kukri es podrà adquirir amb un 15% de descompte respecte al preu habitual.
Aquest polo i la resta de productes dels Castellers de Vilafranca es poden trobar a la botiga de roba l’Electra, la botiga oficial dels verds, situada al carrer dels Ferrers, 48, al centre de Vilafranca. L’Electra obre els matins i tardes de dilluns a dissabte en horari comercial i hi trobareu tots els polos i samarretes dels castellers, amb talles per home, dona, nens i nenes, i també mocadors castellers.

Deixa un comentari