Els Castellers de Vilafranca han confeccionat una nova versió de la camisa que la temporada passada van estrenar. A part de petites millores, la nova camisa llueix 8 estrelles que commemoren els Concursos de Castells de Tarragona guanyats.

camises2011

Aquest dilluns es va fer la presentació davant la premsa de la nova camisa dels Castellers de Vilafranca amb la participació dels últims Caps de Colla que han guanyat el Concurs: Francesc Moreno “Melilla”, Lluís Esclassans i David Miret, a més del President actual, Miquel Ferret. El model de la camisa commemorativa dels 8 Concursos de Tarragona ha estat confeccionada altra vegada per l’empresa Kukri i és molt semblant a la versió de la temporada passada, però ha incorporat algunes millores, com aconseguir que el color de la zona transpirable sigui exactament igual que el color de la camisa. La novetat més destacada de la camisa són les 8 estrelles que apareixen sobre l’escut i que commemoren els Concursos guanyats. Com va dir Francesc Moreno a la presentació “els Trofeus són per la colla, però la camisa és pel casteller i és una bona manera de portar el record dels Concursos”. Els tres Caps de Colla van coincidir en assenyalar que per ells és un orgull portar brodades les estrelles perquè saben el que ha costat guanyar-les.

Les noves camises ja es van començar a repartir als assaigs de la setmana passada, sobretot a castellers que s’han incorporat aquest any i que encara no en tenien. Aquesta setmana es podran seguir recollint al finalitzar els assaigs de dimecres i divendres i, així, estrenar la camisa per l’actuació de les Santes de Mataró.


Presentació camises 2011
19/07/2011