Cine Club Vilafranca i Castellers de Vilafranca estrenen el cicle de cinema a la fresca amb el documental “Inside Job”

2011-06-29T10:38:20+01:0029 Juny 2011|Notícies castelleres|0 Comments

cinema a la fresca

Les sessions es tancaran de manera molt festiva amb la projecció d’un Bollywood

Aquest és el tercer any que Cine Club VilafrancaCastellers de Vilafranca organitzen un cicle de cinema a la fresca al jardí de Cal Figarot. Les sessions es faran tots els dijous de juliol a les 10 de la nit i seran gratuïtes. Els socs de Cine Club Vilafranca podran gaudir d’una consumició gratuïta. En col·laboració amb la cafeteria-restaurant de Cal Figarot, també s’oferiran preus econòmics per sopar abans o durant la pel·lícula. El cicle començarà el dijous 7 de juliol amb un plat fort (el documental “Inside Job”) i acabarà el 28 de juliol de manera festival amb la projecció d’una pel·lícula de Bollywood.

Les projeccions començaran el proper dijous 7 de juliol amb la projecció d’una de les pel·lícules més esperades de la temporada, el documental “Inside Job”, que posa noms i cognoms als responsables de la crisi financera i que aquest any ha guanyat l’Oscar al millor documental. La pel·lícula serà presentada per la periodista i escriptora vilanovina Magda Bandera, que fa temps que està seguint les noves mobilitzacions socials des del seu blog: www.magdabandera.com

El cicle continuarà  el dijous 14 de juliol amb “Fantástico Sr. Fox”, una insòlita pel·lícula d’animació per a adults del sempre interessant director Wes Anderson. El 21 de juliol es projectarà la irreverent “Kick-Ass”, una paròdia esbojarrada de les pel·lícules de super-herois.

Les projeccions s’acabaran el dijous 28 de juliol amb la projecció de “Love Aaj Kal”, una pel·lícula del gènere Bollywood, la factoria índia de cinema colorista, musical i popular. Aprofitant que els Castellers de Vilafranca visitaran la ciutat de Bombai aquest proper agost i que des de Cine Club feia temps que es volia projectar un títol d’aquest gènere, el cicle s’acabarà de manera festiva amb aquesta superproducció inèdita al nostre país, que inclou actors carismàtics, cançons encomanadisses i coreografies espectaculars.

Per a més informació:

cineclub@cineclubvila.cat

www.cineclubvila.cat

Deixa un comentari