La societat fundada per Santiago Rusiñol bateja a l’ex-cap de colla “Melilla” com a Cangur grimpador.

melilla batejat per l'arca de noé

El passat dijous 19 de maig, es va celebrar al Restaurant Can Soteras Diagonal de Barcelona, un sopar on l’associació Arca de Noè va batejar als nous socis de l’entitat. A l’acte hi estava convidat en Francesc Moreno “Melilla” i una representació dels verds, perquè havia de fer una xerrada sobre la experiència dels Castellers de Vilafranca a Xile. La sorpresa de la nit va ser, que durant el transcurs del sopar, a l’hora dels batejos van cridar al “Melilla” per batejar-lo com a nou membre amb el sobrenom de “Cangur Grimpador”. El seu padrí va ser el “Porc Senglar”, altrament conegut com Jordi Joan Alsina, periodista casteller de RAC1. El públic assistent va xalar d’allò més i van bramar, beeeelar, rugir, miolar i piular per fer-li els honors al nou company, el qual va estar molt content i agraït per la distinció.  Cal recordar que en els darrers anys, aquesta entitat a homenejat als Castellers de Vilafranca en diferents ocasions i d’aquí a nascut la relació que ha portat al “Melilla” a formar-ne part.

Aquí podeu veure les fotografies de l’acte.