rah-mon roma 

Els Castellers de Vilafranca han organitzat els Premis Aleta entre l’alumnat d’educació primària de les escoles de Vilafranca. Aquest dissabte 21 de maig es farà l’entrega dels premis als guanyadors.

Enguany, els Premis Aleta tenen diverses categories, com la narració o el dibuix. Les bases del concurs es van enviar a totes les escoles de Vilafranca perquè traslladessin la informació a tot el seu alumnat d’Educació Primària, i un jurat, integrat per persones vinculades al món de l’educació, el dibuix i la narrativa, han seleccionat les peces premiades. Aquest dissabte 21 de maig a les 17.00h es farà l’entrega de premis a la seu social dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot. La tarda serà amenitzada amb el cantant-animador i rondallaire RAH-MON ROMA i hi haurà una xocolatada per a tots els assistents.