Els Castellers de Vilafranca ja tenen una nova estrena aquesta temporada. El 4d8a ha estat el castell més destacat aquest diumenge a l’actuació al barri de Sants de Barcelona.

detall td8f castellers de vilafranca a Sants

A principi de temporada toca estrenar nous castells i els Castellers així ho fan. Aquest diumenge 8 de maig van actuar a Sants, a la diada d’Aniversari dels Castellers de Sants, on també hi van actuar els Capgrossos de Mataró. El vilafranquins, segons en actuar, van iniciar la jornada amb el clar objectiu per aquest diumenge: el 4d8a. El castell no va mostrar problemes fins a la descarregada del pilar que, tot i les complicacions, es va poder completar. A la segona ronda van optar per la td8f, la tercera ja aquesta temporada després de les Decennals i la Diada del Graller. A la tercera va ser l’hora del 3d8, amb unes molt bones mides que poden pujar un pis més a la propera actuació, la setmana que ve a les Fires de Maig de Vilafranca, tal i com va dir el Cap de Colla dels Verds, David Mirat, una vegada el castell s’havia descarregat. A l’hora dels pilars, la colla vilafranquina ha optat per fer-ne tres de 5.

La propera actuació dels Castellers de Vilafranca és diumenge 15 de maig a la diada de les Fires de Maig, juntament amb els Xicots de Vilafranca, la Colla Jove Xiquets de Vilafranca i els Castellers d’Altafulla. L’actuació serà a les 12.30h a la Plaça de la Vila.

Aquí podeu veure’n les fotografies.