acord forn rius castellers de vilafranca

 

La cadena de forn i pastisseria de Vilafranca han arribat a un acord de col·laboració amb els Castellers de Vilafranca


Aquest dilluns 17 de gener es va fer públic a Cal Figarot, seu dels Castellers de Vilafranca, l’acord de col·laborció entre la coneguda empresa vilafranquina Forn Rius, que des de l’any 1922 ofereix els seus productes de pa i pastisseria a la Vila.
Aquest acord va ser presentat per Joan Rius, propietari de Forn Rius, i per David Miret i Miquel Ferret, cap de Colla i president dels verds respectivament, que van destacar la voluntat de les dues parts per sumar esforços i fer-se presents en diversos àmbits professionals i socials de Vilafranca en benefici de tots.

Gràcies al aquest nou acord els socis dels Castellers de Vilafranca podran gaudir de descomptes en la compra de productes de pastisseria i serveis de catering que realitzin en els 9 establiments que Forn Rius té distribuïts en els diversos barris de Vilafranca. Com a col·lectiu, la Colla també gaudirà d’avantatges alhora de contractar els productes i serveis de l’empresa vilafranquina així com també d’activitats educatives organitzades pel Forn adreçades a la canalla de la Colla.
Aquest acord s’emmarca en la campanya de socis i d’entitats col·laboradores que van iniciar els Castellers de Vilafranca fa dos anys i a la que s’han adherit més de 30 empreses de Vilafranca i de la comarca.
Tothom que ho desitgi pot fer-se soci de la Colla a la pàgina web www.castellersdevilafranca.cat i pot fer-se empresa col·laboradora  escrivint un correu a info@castellersdevilafranca.cat
Fotografies de la roda de premsa de presentació de l’acord