Les entrades del XXIII Concurs de Castells es posaran a la venda el dilluns 20 de setembre. L’inici de la venda s’ha retardat respecte la data anunciada inicialment del 15 de setembre a causa de problemes tècnics.

El dilluns 20 de setembre, a partir de les 12 h, el públic podrà adquirir localitats de diverses formes:

Per internet, a través del sistema de venda d’entrades de Caixa Laietana, www.serveientrades.cat. Totes les localitats a la venda a través d’aquest sistema seran numerades i el públic podrà escollir en quina zona de la plaça es vol ubicar.

A les oficines de Caixa Laietana, on els empleats faran la mateix operació a través del servei d’entrades. No es podrà pagar en metàl·lic sinó amb qualsevol targeta de crèdit o de dèbit.
A les taquilles del Teatre Metropol de Tarragona. Aquestes localitats no seran numerades i correspondran al segon pis de la Tàrraco Arena Plaça.

Les localitats mantenen el mateix preu que en l’anterior edició del Concurs, 4 euros. No obstant això, les entrades adquirides a través del sistema d’entrades de Caixa Laietana tenen un recàrrec d’1 € en concepte de despeses de gestió.

Cada persona podrà adquirir un màxim de 4 localitats. Els infants hauran d’adquirir una localitat a partir dels 2 anys.

La Colla disposarà de 375 entrades que es vendran als Castellers i socis el dimecres 22 de setembre després de l’assaig. Cada casteller o soci podrà adquirir 2 entrades.
IMPORTANT:
 
El sector de grada que pertoca als Castellers de Vilafranca és el sector A, i els sectors més pròxims són els sectors B i K, i els sectors C i J.
 
Tothom qui pugui, que compri més entrades de les que necessiti, la Colla les comprarà per fer arribar a la resta d’aficionats.
 
Entre tots hem de fer la grada de l’Arena Plaça el més verda possible!