Els Castellers de Vilafranca tenim com a seu social, Cal Figarot. Un edifici històric al centre de la vila, on a més d’aixecar castells, també fem tot tipus d’activitats socials, no només encarades als castellers de la colla, sinó també a tots els aficionats, simpatitzants, vilafranquins i penedesencs.

Durant tot l’any anem fent un seguit d’activitats per tal de que el castellers pugin passar unes estones agradables amb els seus companys sense el neguit i l’exigència dels assaigs i alhora, obrir Cal Figarot als nostres convilatans i aficionats perquè en gaudeixin juntament amb nosaltres.

Algunes d’aquestes activitats són prou conegudes per a tots, ja que les anem realitzant any rere any, com la Calçotada Verda, el Concurs de Paelles o la Pedalada Verda. Però també n’hi ha d’altres que s’han incorporat en el darrers anys com, el Tast de Vins o el Cinema a la Fresca. Aquesta última, neix de l’esperit de col·laboració amb altres entitats de la vila, per tal de tenir una oferta més àmplia i alhora fer la família castellera més gran.

Tot seguit us fem un resum de totes les activitats que fem, tant en el nostre local com a fora:
Visita dels Reis d’Orient, Certamen poètic, Calçotada Verda, Tast de Vins, Esmorzar de veterans, Concurs de Paelles, Sopars de colles, Sopar de Castellers de Soca-rel, Cinema a la Fresca, Figatrònic, Bateig Casteller, Berenar de veterans, Pedalada Verda, Caminades Populars, Torneigs esportius, Concerts Musicals, Viatges a l’estranger i el Sopar de la Colla.

Us animem a venir i participar en tots aquells actes que siguin del vostre grat.

Visita dels Reis d’Orient

Visita Reis

Concurs de paelles

Concurs paelles

Figatrònic

Figatronic

 

 

Sopar del peu

Sopar de peu

 

Pedalada verda

Pedalada verda

Sopar de la Colla

Sopar de colla