Els Castellers de Vilafranca descarreguen la tripleta vilafranquina a Tarragona, en una actuació en motiu de les festes de Santa Tecla. Xiquets de Tarragona, Jove de Tarragona i Vella de Valls van compartir plaça amb els penedesencs.

tarragona_067-1

Les intencions dels Verds no es van quedar enrere, i aquest diumenge a Tarragona van descarregar la tripleta vilafranquina. A primera ronda, la colla de la camisa verda van enlairar el 3d9f. El tronc es va mostrar fort i segur, i una vegada més, el castell es va descarregar. A la segona, van optar pel 4d9f, que també es va mostrar molt segur. Aquest castell i el de la tercera ronda, el 4d8a, van servir a la colla per fer bones proves de cara al 4d9fa que es vol portar al Concurs de Castells. Després del 4d8a, a l’hora dels pilars, els de Vilafranca van escollir el de 7 folrat, que no va presentar cap problema.

La propera actuació dels Castellers de Vilafranca serà la setmana que ve a Barcelona, en motiu de les festes de La Mercè. L’actuació serà a les 12h del migdia a la plaça de Sant Jaume. Els Verds compartiran plaça amb una de les colles locals, els Castellers de Barcelona, i amb els Minyons de Terrassa. Aquesta serà l’última actuació dels vilafranquins abans del Concurs de Castells de Tarragona, el proper 3 d’octubre.

veure l’actuació