Condicions de venda

A la botiga dels Castellers de Vilafranca garantim una compra segura a través e la plataforma online del Banc Sabadell.

Els enviaments dels productes comprats es realitzen a través de l’empresa de missatgeria MRW.

Preus

Tots els preus que apareixen a la botiga dels Castellers de Vilafranca són en € i inclouen l’IVA vigent corresponent (21%) i són vàlids excepte fi d’existències. Els preus dels enviament només són vàlids a Espanya.

Acceptació de comandes

Els Castellers de Vilafranca es reserva el dret d’acceptar o no les comandes realitzades.

En cas d’error en els preus i quantitats tant dels productes com de l’import del transport, els Castellers de Vilafranca podran anul·lar la comanda, tot i que el sistema hagi confirmat automàticament l’enviament de la mateixa, reintegrant el total de l’import satisfet pel comprador.

En cas de qualsevol error o dubte tant en el procés de compra com en la veracitat del mateix, els Castellers de Vilafranca podran anul·lar la comanda, tot i que el sistema hagi confirmat automàticament l’enviament de la mateixa, reintegrant el total de l’import satisfet pel comprador.

Enviament

El temps de lliurament de cada article dependrà de la disponibilitat del mateix i del lloc de recollida o enviament. El termini d’entrega habitual per MRW és de 48 hores hàbils, sempre que hi hagi disponibilitat. En el cas que per les característiques de la teva comanda (per exemple, enviaments fora d’Espanya Peninsular), les despeses d’enviament finals fossin més altes, t’ho advertiríem abans de fer-lo efectiu.

Devolucions

Si no estàs completament satisfet amb la teva compra pots retornar-nos-la dins dels següents 15 dies després de rebre el paquet. Podràs canviar-la per altres productes o rebre la devolució del 100% del valor dels articles de la teva comanda. Cal tenir en compte que en aquests casos les despeses d’enviament, tant de lliurament com de devolució, no són reemborsables. Per poder procedir al canvi i/o devolució d’una comanda, els productes o articles retornats han de trobar-se en perfectes condicions, juntament amb el seu embalatge original complet.

Si vols cancel·lar una comanda que ja ha estat confirmada, pots posar-te en contacte amb nosaltres per informar-nos-en. En el cas que ja s’hagi iniciat el procés d’enviament, podràs procedir a la devolució del mateix una vegada l’hagis rebut.

En cas de trencament o pèrdua de tot o part de la comanda es procedirà al seu posterior lliurament o la devolució de l’import total satisfet.

Responsabilitat

Els Castellers de Vilafranca no es fan responsable de cap pèrdua o dany causat als nostres clients o qualsevol tercera part a causa de l’ús d’algun dels productes subministrats.

Llei aplicable

Les compres realitzades queden sotmeses a la normativa vigent i la resta de legislació concordant, entenent-se realitzades les compres en el nostre domicili fiscal.

Dades fiscals

Nom fiscal: PATRONAT CASTELLERS DE VILAFRANCA
CIF: G08886897
Adreça: C/General Prim 11, 08720 Vilafranca del Penedès