Els Castellers de Vilafranca actuaran a la Nit dels Xarel·los

Escrit per Castellers de Vilafranca
Els vilafranquins volen fer-hi, com a mínim, un castell de nou

150608xarelos

 

Els Castellers de Vilafranca actuaran aquest dissabte al vespre a davant de l'Església de Sant Francesc. L'actuació serà en el marc de la Nit dels Xarel·los i serà en solitari, no hi participarà cap altra colla. Els Castellers de Vilafranca començaran a fer els seus castells a partir de les 8 del vespre i tenen la intenció de portar-hi, com a mínim, un castell de 9 pisos. Probablement, el 3d9f. A més a més, també volen completar la seva actuació amb castells de la gamma alta de vuit.

 

L'actuació dels Verds a ls Nit dels Xarel·los és un dels primers fruits de l'acord entre la Denominació d'Origen Penedès i la colla vilafranquina que seguiran col·laborant en els propers mesos.

 

Els Castellers de Vilafranca vénen d'una gran actuació el passat dissabte a Valls, on van descarregar els dos primers castells de Gamma Extra de l'any i, després de l'actuació d'aquest dissabte, no tornaran a actuar fins el primer cap de setmana de juliol a Barberà del Vallès. És per aquest motiu que el cap de colla dels Castellers de Vilafranca, Toni Bach, considera que la d'aquest dissabte al vespre és una diada molt important per no perdre el ritme de la temporada: "no ens podem permetre el luxe de tenir dos caps de setmana al juny sense actuar", ha detallat.Segueix-nos a »

Castellers de Vilafranca

Contacte i Contractació »

Carrer del General Prim, 11
"Cal Figarot"

+34 681 02 73 80

info@castellersdevilafranca.cat

Patrocinadors »

  Ajuntament de Vilafranca del Penedès la xarxa logo DO penedès     
  sia biosca 2 munne mas tinell  sabadell  
Desenvolupament web per Indesai | Disseny web per FeedbackMP
Patrocinadors i Col·laboradors |
Manteniment Informàtic Barcelona | Posicionament Web
Avís legal | 2017 Castellers de Vilafranca tots els drets reservats
x