Els Castellers de Vilafranca consoliden el 3d9f a Sants

Escrit per Castellers de Vilafranca
Els vilafranquins han actuat al Carrer de Sants amb la vista posada a la diada de Sant Quintí

3d9f Sants 2017

 

 

Els Castellers de Vilafranca han actuat aquest dissabte a la diada castellera de la Firaentitats celebrada al Carrer de Sants a la tarda. Acompanyats dels Castellers de Sants, els Castellers de Sant Cugat i els Castellers del Poble Sec, els vilafranquins van descarregar el tercer 3d9f de la temporada. En primera ronda, els Verds havien descarregat la Td8f, una construcció que volen intentar de 9 aquest cap de setmana a Sant Quintí, sempre i quan els assajos ho permetin. Per acabar la diada, els Castellers de Vilafranca van descarregar el 4d8 (amb nombrosos canvis al tronc) i el pilar de 7 amb folre.

 

Els Verds encaren una setmana amb un repte clar: fer un castell de gamma extra en la diada de Sant Quintí del proper 3 de juny (dissabte a la tarda). Els vilafranquins necessiten el suport de tots els simpatitzants per mobilitzar prou gent al municipi penedesenc i poder aconseguir l'objectiu de repetir una brillant actuació com la de l'any passat.

 

Els assajos dels Verds per aquesta setmana seran els habituals: dilluns (20:00h), dimecres (20:30h) i divendres (21:30h).Segueix-nos a »

Castellers de Vilafranca

Contacte i Contractació »

Carrer del General Prim, 11
"Cal Figarot"

+34 681 02 73 80

info@castellersdevilafranca.cat

Patrocinadors »

  Ajuntament de Vilafranca del Penedès la xarxa logo DO penedès     
  sia biosca 2 munne mas tinell  sabadell  
Desenvolupament web per Indesai | Disseny web per FeedbackMP
Patrocinadors i Col·laboradors |
Manteniment Informàtic Barcelona | Posicionament Web
Avís legal | 2017 Castellers de Vilafranca tots els drets reservats
x