Els Castellers de Vilafranca estrenen la Td8f i el pilar de sis

Escrit per Castellers de Vilafranca
Els vilafranquins han descarregat la tripleta de 8 a Cal Figarot

 Td8f Cal Figarot 2017

 

 

 

Els Castellers de Vilafranca han actuat aquest diumenge en una diada a la seva seu social, Cal Figarot. En una actuació àgil i dinàmica, els Castellers de Vilafranca han descarregat la tripleta de 8, la primera de la temporada i la més matinera. En la primera ronda, han completat amb solvència el 3d8; a continuació han fet la primera Td8f de l'any; en la tercera ronda han afrontat el 3d7 aixecat per sota.  Per acabar, en una ronda extra, han descarregat el 4d8. En la ronda de pilars, els Verds també han estrenat el pilar de 6, el primer de la temporada.

 

Els Castellers de Vilafranca també han fet una prova de 3d9f fins al pis de dosos, una prova que ha presentat una molt bona mida i genera bones sensacions per estrenar aquest castell més aviat que la temporada passada. En aquesta actuació també hi han participat els Matossers de Molins de Rei i els Xiquets del Serrallo, que han completat castells de 6 i de 7 pisos.

 

En acabar la diada, com en totes les jornades castelleres organitzades pels Castellers de Vilafranca, s'ha celebrat la Ronda Vermut, gràcies a la col·laboració de Vermuts Miró i amb l'objectiu d'establir un context amè i de bona relació amb les altres colles.

 

Per començar la diada, els Castellers de Vilafranca, conjuntament amb els Matossers de Molins de Rei i els Xiquets del Serrallo, han fet uns pilars de dol en record del membre dels Castellers de Gavà que va morir el passat 4 de març, desmuntant la xarxa al local dels del Serrallo.

 

Els Castellers de Vilafranca actuaran diumenge que ve durant el Dia del Graller a la plaça Sant Joan i la intenció de l'equip tèncic és estrenar algun castell que, aquesta temporada, encara no s'hagi fet.

 

4d8 Cal Figarot 2017

 

 Segueix-nos a »

Castellers de Vilafranca

Contacte i Contractació »

Carrer del General Prim, 11
"Cal Figarot"

+34 681 02 73 80

info@castellersdevilafranca.cat

Patrocinadors »

  Ajuntament de Vilafranca del Penedès la xarxa logo DO penedès  smp 2   
  sia biosca 2 munne mas tinell  sabadell  
Desenvolupament web per Indesai | Disseny web per FeedbackMP
Patrocinadors i Col·laboradors |
Manteniment Informàtic Barcelona | Posicionament Web
Avís legal | 2017 Castellers de Vilafranca tots els drets reservats
x