Els Castellers de Vilafranca comencen la temporada a Igualada

Escrit per Castellers de Vilafranca

Els vilafranquins faran la primera actuació de l'any en la inauguració del local dels Moixiganguers d'Igualada

3de8 figarot

 

 

Els Castellers de Vilafranca tenen la primera actuació de la temporada aquest cap de setmana. Els vilafranquins participaran en en la inauguració del nou local d'assaig dels Moixiganguers d'Igualada, amb l'objectiu de portar-hi els primers castells de vuit de l'any. Els castells que s'hi faran es decidiran després de l'assaig d'aquest divendres, però la intenció de l'equip tècnic és començar a treballar els castells de vuit pisos, com el 3d8, el 4d8 i la Td7. 

L'actuació començarà a les 12:30h i comptarà amb la presència dels Castellers de Vilafranca i els Moixiganguers d'Igualada. Abans, a partir de les 12:00h, es farà la presentació del nou local 'Les Cotxeres' de la colla amfitriona. Els busos dels Castellers de Vilafranca sortiran de davant de Cal Figarot a les 11 del matí i tornaran en acabar l'actuació i el pica-pica ofert pels Moixiganguers.

 

Precisament, els Moixiganguers d'Igualada organitzen un dinar popular (al preu de 8€) pels castellers que desitgin quedar-s'hi. Tots els membres dels Castellers de VIlafranca que vulguin quedar-se hauran d'anar en vehicle propi i apuntar-se a les llistes que hi haurà a Cal Figarot a partir d'aquest dilluns.Segueix-nos a »

Castellers de Vilafranca

Contacte i Contractació »

Carrer del General Prim, 11
"Cal Figarot"

+34 681 02 73 80

info@castellersdevilafranca.cat

Patrocinadors »

  Ajuntament de Vilafranca del Penedès la xarxa logo DO penedès  smp 2   
  sia biosca 2 munne mas tinell  sabadell  
Desenvolupament web per Indesai | Disseny web per FeedbackMP
Patrocinadors i Col·laboradors |
Manteniment Informàtic Barcelona | Posicionament Web
Avís legal | 2018 Castellers de Vilafranca tots els drets reservats
x