Els Castellers de Vilafranca tornen a l’activitat castellera i social després d’una setmana de descans.

Després d’un cap de setmana de descans casteller, aquest cap de setmana els Castellers de Vilafranca tornen a l’activitat. A banda dels habituals assaigs cada dilluns, dimecres i divendres, aquest dissabte 13 d’agost tindrà lloc la Diada d’El Figarot, que se celebrarà davant la seva seu social. A més, el dilluns 15 d’agost també participaran en la Diada de La Bisbal.

Aquest dissabte, els verds celebraran la Diada del XXVII Aniversari de Cal Figarot, la seva seu social. La Diada començarà a les 18h, i hi participaran també els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, i els Castellers de la Vila de Gràcia. A més, en acabar també s’oferirà un sopar popular, i tancarà la jornada un Ball de gralles amb el grup de gralleres Les Antines.

A més, el dilluns 15 d’agost també participaran en la Diada de La Bisbal, on compartiran plaça amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Joves Xiquets de Valls i els Bous de La Bisbal. Es tracta de dues actuacions molt importants de cara a preparar una segona quinzena d’agost molt exigent, que esperen que els permeti arribar a Sant Fèlix amb les millors condicions possibles.