El viatge serà aquest proper cap de setmana, de divendres a diumenge. Aprofitaran el viatge per inaugurar la placa commemorativa del primer castell de 9 descarregat al País Basc.

 

Els propers 17, 18 i 19 de juny els Castellers de Vilafranca viatjaran al País Basc. L’actuació principial del viatge serà la de diumenge a Orio, on inauguraran la placa commemorativa del 3 de 9 amb folre que els de la camisa verda hi van descarregar l’estiu del 2018. Aprofitant aquesta actuació, els de Cal Figarot on organitzat un cap de setmana amb diverses actuacions als País Basc.

La primera serà divendres a dos quarts de 9 del vespre a Ereñotzu, un petit poble a prop de Donostia. Serà precisament a Donostia on actuaran dissabte al matí. Participaran en una cercavila i actuacions a la Plaza Berria i a la Katalunia Plaza. El mateix dissabte, però a la tarda, es desplaçaran a Hondarribia, per actuar a l’Arma Plaza. I diumenge serà el torn d’Orio, on tornaran a actuar a l’Herriko Plaza, el mateix lloc on ja van actuar fa 4 anys.

Aquest serà el segon viatge dels Castellers de Vilafranca aquesta temporada, després que a finals de maig es desplacessin fins a la Catalunya Nord per actuar en indrets tan emblemàtics com Elna, Sant Cebrià del Rosselló i Baó.