Els Castellers de Vilafranca també atorguen el premi de Fidelitat Castellera a Serveis Mèdics Penedès

 

Els Castellers de Vilafranca han donat a conèixer els guanyadors de la 49a edició consecutiva dels premis ‘Casteller de Soca-rel’, un reconeixement dedicat a membres de la colla que han tingut una trajectòria destacada dins l’entitat. Sens dubte, és un dels premis castellers amb més tradició i història. Aquest any, l’equip directiu dels Castellers de Vilafranca ha decidit que els premis ‘Soca-rel’ siguin per Carles Roca, Montserrat Muñoz i Miquel Campesino.

Carles Roca va entrar a la colla el 1991 i és un incondicional del folre i les manilles. Ha estat membre actiu de la colla durant 30 anys de manera ininterrompuda, assistint a tots els assaigs i actuacions. Per altra banda, Montserrat Muñoz va entrar a la colla el 1994 i destaca per la seva activa participació des de fa anys a l’Àrea Social de la colla. Finalment, Miquel Campesino va entrar a la colla el 1972, de petit. Els primers anys va fer alguns castells al tronc, però des de fa anys és un peça indiscutible al peu. Les seves espatlles han aguantat nombrosos folres i manilles.

Per altra banda, el premi de Fidelitat Castellera ha estat atorgat a Serveis Mèdics Penedès, que des de fa anys col·labora estretament amb la colla i n’és un dels patrocinadors. Ha estat tant al costat de la colla com al costat dels castellers, quan l’han necessitat per les seves lesions. A més, hi ha realitzat cursos de salut i ha fet de Cal Figarot un espai cardioprotegit.