La diada del patró de la colla serà diumenge, amb els Moixiganguers d’Igualada com a colla convidada

 

Aquest diumenge 26 de setembre els Castellers de Vilafranca tornaran a sortir a plaça per continuar amb la preparació de cara a la diada de Tots Sants, ara que el Procicat ha autoritzat la represa parcial de l’activitat castellera. En aquesta ocasió, serà a la diada de Sant Miquel, patró de la colla. Una diada habitual en el calendari de la colla, sobretot en els anys de Concurs de Castells a Tarragona.

La diada serà a tres quarts d’una del migdia a la Plaça Jaume I, a Vilafranca. Com en l’actuació de la Nit dels Xarel·los, l’espai estarà delimitat i es controlarà l’accés del públic, que disposarà de cadires per poder seguir l’actuació, tal com fixa el protocol de la cultura popular. Abans, a les 12 del migdia, els Castellers de Vilafranca participaran a la missa a la basílica de Santa Maria, també en honor a Sant Miquel. Com és habitual, hi alçaran un pilar.

La de diumenge serà la primera actuació en què els Castellers de Vilafranca compartiran plaça amb una altra colla des que va començar la pandèmia. Serà amb els Moixiganguers d’Igualada.