Dos anys després, els Castellers de Vilafranca tornen a organitzar la popular Pedalada Verda. Serà diumenge a les 10h.

 

Després de renunciar-hi l’any passat per la pandèmia, els Castellers de Vilafranca tornen a organitzar una de les activitats socials fixes en el mes de setembre per la colla: la Pedalada Verda.

Es tracta d’una activitat emmarcada dins la Setmana de la Mobilitat Segura i Sostenible. Fa més de 20 anys que els Castellers de Vilafranca l’organitzen, i any rere any aplega centenars de persones en bicicleta pels carrers de Vilafranca. Aquest any, ho fan amb la col·laboració d’Esports Prieto.

Enguany, serà el proper diumenge 19 de setembre. La sortida serà a les 10 del matí a la Rambla de Sant Francesc. Per qüestions de seguretat sanitària, és imprescindible que tothom que hi vulgui participar enviï un correu electrònic a social@castellersdevilafranca.cat. A més, l’ús de la mascareta serà obligatori tant a la sortida com a l’arribada.