Els Castellers de Vilafranca celebren aquest mes de febrer  de 2020 l’Assemblea General ordinària i l’Assemblea General extraordinària d’elecció de la nova Junta Directiva.

L’Assemblea General ordinària se celebrarà el dissabte 1 de febrer de 2020 a Cal Figarot – carrer General Prim, 11 – a les 5 de la tarda, en primera i única convocatòria.

Per altra banda, la colla es troba a punt de finalitzar l’actual mandat iniciat el passat 5 de febrer de 2016 i d’acord amb allò que s’estableix al segon punt de l’article 15 dels Estatuts dels Castellers de Vilafranca, es convoquen eleccions per escollir una nova Junta Directiva. Aquestes eleccions tindran lloc el proper dissabte 8 de febrer de 2020 a Cal Figarot a les 5 de la tarda.

El període de presentació de candidatures va iniciar-se el dia 9 de gener de 2020 a les 5 de la tarda i finalitzarà el dia 24 de gener de 2020 a les 5 de la tarda.

Així doncs, el calendari previst per a l’elecció d’un nou Cap de Colla, president i la resta de la Junta Directiva serà el següent:

  • 9-24 de gener. Període de presentació de candidatures.
  • 1 de febrer. Assemblea General ordinària, de tancament de mandat.
  • 8 de febrer. Assemblea General extraordinària, d’elecció de la nova Junta Directiva.
Tal com marca la normativa legal vigent de la Generalitat i es recull en els Estatuts dels Castellers de Vilafranca, només podran votar a l’Assemblea General extraordinària d’elecció del nou Cap de Colla, president i la resta de membres de la Junta Directiva, els socis de l’entitat que estiguin al dia de pagament i tinguin almenys un any d’antiguitat a la colla.

Els Castellers de Vilafranca recorden que és important la presència i la participació en les Assemblees per tal de fer més forta la institució vilafranquina.