Els Castellers de Vilafranca completen l’actuació de Tots Sants descarregant quatre castells de Gamma Extra

2019-11-04T22:56:56+01:004 Novembre 2019|Notícies castelleres|0 Comments

Els Castellers de Vilafranca van actuar aquest divendres dia 1 de novembre a la Plaça de la Vila de Vilafranca del Penedès a la diada de Tots Sants, la històrica diada de la colla.

L’actuació comptava amb la participació de les colles dels Xiquets de Tarragona, els Castellers de Sants i els Capgrossos de Mataró.

Els verds encaraven l’actuació amb el tres de deu amb folre i manilles, castell que, després de dos peus i un intent desmuntats van deixar per una posterior ronda i van optar per fer la torre de nou amb folre i manilles. Aquesta torre va ser la número 118 descarregada de la seva història.

En tercera ronda, els verds van anunciar el quatre de nou sense folre, castell que no descarregaven des de l’any 2016. Després de dos peus desmuntats, els Castellers de Vilafranca van aconseguir descarregar aquest gran castell que havien estat assajant durant tota la temporada.

En quarta ronda d’actuació, els verds van reprendre el tres de deu amb folre i manilles, la fita de la temporada i de l’actuació de Tots Sants. Aquest cop, van muntar un sol peu que van aconseguir descarregar. Aquest tres de deu suposava el primer castell de deu descarregat de la temporada castellera 2018-2019 i convertia la temporada dels verds en la cinquena consecutiva descarregant castells de deu.

En ronda de pilars, van descarregar el quart pilar de vuit amb folre i manilles de la temporada, un pilar que arrodonia una actuació amb quatre castells de Gamma Extra.

Per finalitzar l’actuació, els verds van fer 10 pilars de quatre.

Els verds tanquen de la millor manera la temporada amb una actuació on han pogut descarregar tots els seus màxims castells. Sens dubte, el millor final que podia imaginar la colla dels Castellers de Vilafranca.

Deixa un comentari