Els Castellers de Vilafranca estrenen unes visites a la seva seu social per ensenyar les reformes que s’han fet

 

Els Castellers de Vilafranca organitzen aquest cap de setmana, coincidint amb la Fira del Gall, una sèrie de visites obertes a tothom per conèixer d’aprop la seu social de la colla. Durant aquest any, els Verds han reaformat molts espais del local i, entre d’altres, estrenen un nou audiovisual. També s’ha reestructurat la part on s’explica la història, l’organització de la colla i els espais habituals de treball.

Les visites seran dissabte de 10h a 13h i de 16.30h a 19h i diumenge de 10h a 13h i tenen un preu de 5€ per persona. Per participar-hi, les persones que vulguin hauran de presentar-se directament a l’entrada de Cal Figarot. D’aquesta manera s’enceten les visites que es faran a partir d’ara a la seu social dels vilafranquins, que han fet una reforma a fons dels espais, per fer-los visitables i adaptar-los a l’activitat castellera habitual. Durant les visites també es podrà veure la nova escultura de la torre de vuit que presideix l’entrada de l’edifici.

Durant aquests mateixos horaris, els Castellers de Vilafranca també obriran la botiga de la colla, a Cal Figarot.