Aquest diumenge, els Castellers de Vilafranca tenim una de les cites més importants de la temporada: el Concurs de Castells, que aquest any se’ns presenta com una oportunitat per demostrar que els verds seguim al capdavant del món casteller, després de tants anys sumant triomfs a la Tarraco Arena Plaça.

Tots aquests anys revalidant la victòria han estat possibles gràcies a les infinites hores que hem dedicat a assajar, sí, però també gràcies al suport incondicional que la nostra afició ha demostrat cada any, Concurs rere Concurs. Ens adrecem a tu, que el proper 7 d’octubre estaràs donant suport a la colla a la Tarraco Arena Plaça, per donar-te les gràcies per ser-hi. I és que d’això en depèn la nostra victòria: de ser-hi, o no ser-hi.

A tu, que diumenge hi seràs, també et volem demanar que demostris amb nosaltres que no només sabem fer els millors castells, sinó també que els verds tenim una actitud exemplar, tant a plaça com a les graderies. Totes les colles intentarem castells molt arriscats i que demanen moltíssimes hores d’assaig, així com el compromís i la dedicació de moltes persones. És per això que, malgrat que diumenge serà un dia en què la rivalitat serà molt present, cal que aplaudim tots els castells que veiem i fem silenci en el muntatge de les pinyes de totes les colles. Com és evident, també esperem que tothom tingui una actitud el màxim de respectuosa, no ens agradaria sentir els nostres castellers ni la nostra afició xiular cap color de camisa.

Els Castellers de Vilafranca posem diversos autocars a disposició de tothom qui vingui a fer pinya amb nosaltres. Aquests sortiran a les 7:45h de Cal Figarot i tornaran després del Concurs. Per fer més fàcil l’entrada a la TAP, us informem que els accessos del recinte s’obriran a les 8:45h, i que els Castellers de Vilafranca entrarem a les 9:00h. Com és habitual, el Concurs de Castells començarà a les 10:00h.

Als aficionats us aconsellem que, si voleu seure a prop nostre, accediu a la TAP a través dels accessos dels carrers Eivissa i Jaume I. Tingueu en compte, a més, que l’organització no permetrà l’entrada d’envasos grans ni objectes contundents (això inclou, també, pals per a selfies). Per altra banda, sí que es permet l’entrada d’entrepans i begudes envasades en ampolles de plàstic.

Esperem que tots i totes puguem gaudir d’un gran Concurs de Castells, que aquest any s’espera més ajustat que mai, i t’esperem aquest diumenge a la Tarraco Arena Plaça. Els Castellers de Vilafranca estem treballant molt per poder celebrar, tots junts, una altra victòria.

 

Castellers de Vilafranca